Skit väder!

Fyfan vilket jävla busväder vi haft i stockholm idag! Drog till stan med en polare och kollade efter mobilskal till iphonen:)  Men ska kolla lite på internet innan jag köper!
 
 
 
Filmade med iphonen från invignigen:) Som ni ser så satt vi väldigt långt ifrån.. men det konserten var bra! Lite sömnigt då o då men annars bra:)

Friends arena

Idag var man på invigningen av Friends arena!  Jävlar vilken mäktig arena asså:) Kommer bli grymt att se på fotboll där:)
 
Idag  var det artister som bla, Agnes,Loreen,Danny och Tomas Ledin:) Var måånga fler men orkar inte rabbla upp alla haha!
 

Test

tjaa...testar blogga från iphonen;)

Iphone

Det blev ingen Iphone 5... tyckte den var lite för dyr faktiskt.. så beställde nyss Iphone 4:)  Min samsung är ändå störd.. glaset halft trasigt och massa andra problem med den..
 
 
Idag var vi vid circus en stund och kollade om man såg Danny.. men njaa gick inte så bra haha!  Hörs!

Lite bilder från 2012

 
Bloggat fett lite här på senaste tiden:(
 
Här kommer lite bilder:
 
 
Ha en bra söndag!
 

Vilken Bragd av Sverige!!

Som man längtat efter den här matchen...laddade upp på dagen med lite fotboll :) Klockan 20:45 drog matchen igång... jag tänkte håll i dom första 30 min! Men Sverige låg under med 3-0 i paus.. och spelade helt bedrövligt. I början av andra halvlek gjorde Özil 4-0 till tyskland och jag bytte kanal ett tag.. slog sedan på precis när Zlatan gjorde 4-1 målet... Sedan kom målen!!
 
Mikael Lustig gjorde 4-2 och en stund senare gjorde Elmander 4-3 efter fin assist från Aalexander Kacaniklic. Och när det var 15 sekunder kvar av matchen slår Källström in ett inlägg som Zlatan  skarvar vidare till Rasmus Elm som drar till på volley och kvitterar till 4-4!!!!!!!
 
Aldrig sett ett svensk landslag göra en sådan bra andra halvlek som dom gjorde! Tyskarna som ALDRIG förlorar på Olympia Stadion..Hade en 4-0 ledning men tappade sista 35 minuterna.. Otroligt stolt över svenska landslaget!
 
Nu måste man våga drömma om VM i Brasilien 2014!
 
 
Tack Sverige!!!
 

Iphone 5

 
Är riktigt sugen på att skaffa den nya Iphone som släpptes förra veckan:) Men får nog vänta ett tag!
 
Njaa dax att äta luch oså måste med tåget som går 14:50!  
 

RSS 2.0